sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Aloitus

Enpä voi muuta sanoa, kuin että kiitos Johanna (silmukointia blogin takaa) että tämänkin aloitin :) ...sama ystäväni "pakotti" muinut aikoinani myös FB:n käyttäjäksi...

Olen siis kuitenkin muutaman vuoden miettinyt blogin perustamista, mutta en ole antanut itselleni siihen lupaa. Jo siksikin, että kirjoittaessani teen virheitä... enkä niitä korjaile... ja käytän aivan liikaa näitä kolmea pistettä. Mietin myös miksi ylipäätään kirjoittelisin julkisesti. Mutta nyt siis aloitan.

Tarkoitukseni on kirjoitella tekemisistäni. Ne liittyvät paljolti silmukoihin, mutta myös paljon muuhun käsillä tekemiseen. Asustelen vuoden -52 taloa tytttäreni kanssa joten siinäkin riittää puuhaa ihan kiitettävästi. En myönnä sisustavani, mutta ympäristöllä on merkitystä. Siis erilaisia taloon liittyviä projekteja on varmaankin tulossa. Ja sitten on tuo piha ... puutarha... ilman sitä en varmaan voisi elää ... tai olisi ainakin neulottava älyttömän paljon enemmän :)

Ja valokuvia ... jospa niillä saisin välitettyä pienen palan flowtani myös muille :)


Tyynen pihasuunnitelma vuodentakaa... edelleen  ihana ja ajankohtainen!

4 kommenttia:

 1. Hieno juttu! Musta tulee lukija:)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Noora, siis ainakin yksi lukija :)

  VastaaPoista
 3. Ja täällä toinen! (Myöntää myös syyllisyytensä :))

  VastaaPoista
 4. Älä, Laura, kuvittele, ettenkö miekin liittyis tähän lukijoiden joukkoon :) Ja samalla ihailen siun rohkeutta ottaa se askel, johon Johanna siut usutti. Samaa askelta oon iteki harkinnu jo muutaman vuoden (kolme pistettä)

  VastaaPoista