torstai 18. heinäkuuta 2013

Ukkola hiljenee...

... akat ei. Niin, on tullut aika hyvästellä vanha Ukkola, joka alkaa olla huollon puutteeseen rapistuva vanha kaunotar. Mieli on haikea vaikka uudet tilamme ovatkin oikein mainiot. On valoa, korkeutta, lämpöä ja juokseva vesi! ... ja vessa! Ukkolassa kerkisin kutoa jo kansalaisopiston aikoihin muutaman vuoden ja Akathan taidettiin koota 2003 (vai 2004 alusta?). Muisti ei ihan toimi... Vaihtelevasti Ukkolaan olen kerinnyt. Muutama vuosi hujahti niin, että en oikeastaan kutonut ollenkaan, mutta nyt on jo kuteet huvenneet jälleen varastoista :)
 


Räkäpäitä :)

Viimeiseksi Ukkolan kudonnaiseksi jäi leveä matto, jonka sain eilen kudottua loppuun. Jäi tosin vielä puihin kun kotona on neidin vuosipäivä juhlat... Kyllä aika rientää. Maton esittelen heti kun saan sen viimeisteltyä. ( matto tosin kaipaa alleen jotain muuta kun tuon karmean lautaparketin, että joudunkohan ensin tekemään vähän remppaa...) Samalla pari muutakin viimeistelyä vailla olevaa kudonnaista... Tuossa alla olevissa kuvissa vähän jo esimakua isosta matosta. Itse leikattua rättiähän tuo on...

 

Pitäisiköhän vetästä sadetakki päälle ja painua puutarha hommiin... ei kuumuus ahdistaisi! Muutaman inspiroivan puutarhajutun blogeista juuri luin ja nyt olisi intoa jälleen tarttua lapion varteen.

... tai täytynee leipoa ehkä ensin... on sitten jotain tarjottavaa kun neidin vieraat saapuvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti