perjantai 19. heinäkuuta 2013

Bling Bling...

... taidan muuttaa blogini kohta kokonaan muiden tekemisiä esitteleväksi, kun nuo omat projektit vaan seisovat... No olin minä tässä jutussa mahdollistajan roolissa, eli on nää vähän niiku miunkii juttuja. Eiks joo? Aiheena on siis Tyyn 9v synttärit ja tuhanteen kertaan stressattu ohjelman miettiminen... kunnes päätin mennä siitä mistä aita on matalin ja tehdä niitä juttuja mitä myö muutenkin tehdään... eli tällä kertaa mosaiikkia :) Sillä erotuksella, että omat työni ei kimaltele näin eikä niissä ole kyllä yleensä näin huimia värejä. Mutta tää on niin tyttöjen näköstä jälkeä että ei vois enempää olla <3. Työt siis Tyyn, Emmin, Emman, Inkan ja Tytin käsistä.
 


 
Ja ovat siis tuikkukuppeja :) ... materiaalina alekorin tylsät lasiset tuikkukipot joihin silikoni liimalla liimailtiin nappeja, lasimosaiikkia, akryyli timantteja ja tuollaisia lasipisaroita.
 
Kun tytöt pistivät tuikut palamaan kippoihinsa ja häipyivät omiin juttuihinsa, valokuvasin noita varmasti sata ruutua. Olivat niin kauniit ryhmänä, että olisin voinut ottaa ne kaikki ja poltella niissä tuikkuja pimenevissä elokuun illoissa... mutta jokainen noista lähti omaan kotiinsa ja toivottavasti ilostuttavat siellä muitakin.
 
Kiva päivä. Sadekkin väistyi ja nyt paistaa aurinko :)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti