perjantai 4. tammikuuta 2013

Siivoan . . .

... siis neulon! Viimeaikaisen pysähtyneisyyden tilan on saanut rikottua vain neulomalla... no, virkkaamalla myös. Tavoitteenani on ollut siivota (lue neuloa/virkata) lankavarastoni minimiin (jo vuosia!). Tähän asti hyvin huonoin tuloksin. Nyt on kuitenkin tapahtunut se ihme, että sain "hävitettyä" viltillisen lähinnä Tyynen neuleista jääneitä jämäkeriä! Tässä tulos.


On karkki. Tosi karkki. Ehkä nämä langat ovat juuri siksi laatikoissa odotelleet. Joo, ja neidin lempivärihän ei siis ole pinkki vaan turkoosi. Mutta kummasti hän valitsee noita pinkkejä ;) ...kulmiin tein vielä tupsut, kun en tiennyt minne viimeiset metrit lankoja laittaisin. Olen täydellisessä mielenhäiriössä!

Viltin siis virkkasin valmiiksi tuossa joulun pyhinä. Ajattelin alkuun, että siitä tulee ihan pieni , mutta lankoja riittikin niin suureen vilttiin, että itsekin sen alla olen sohvalla torkkuja ottanut! Lankoja vain riitti ja riitti, kun vähän kaiveli varastoja! Mutta mikä tässä on vielä hauskaa, viltin sijoitus paikka on olohuoneen sohvalla! En olisi itsestäni tätä uskonut... Syy löytynee tästä...

 
Syksyllä ruokakauppareissulla Pentikiltä tarttui mukaan aivan ihanat tyynyt... ei oo kyllä yhtään minua, mutta ihanat! Kaipasin kepeyttä ja väriä kotiin... tai lähinnä omaan mieleeni. Ja sitten huomasinkin, että tuo viltti on ihan täydellinen noiden tyynyjen kanssa... Ja nyt mennään näillä. Piristävät harmaina ja loskaisina päivinä.
 
Ja jotta totuus ei unohtuisi. Kävin tänään kotiin palatessani kirpparilla. Mukaan tarttui valtavan suuri miesten neule... josta jo alkoi neuloutua uusi villatakki itselleni... tuo villatakki päällä sitten keväällä puuhailen puutarhassa!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti