sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Silmukat kuviksi

Voihan valokuvaus! Kesäkuun alussa osallistuin Lahdessa LAMK:n studio valokuvaus -kurssille. Viisi päivää studiossa ja voi kun nautin. Maailma studion ulkopuolella unohtui. Kurssin päättötyönä oli suunnitella ja toteuttaa oma projekti. Ja kuinkas ollakaan oli juuri yksi puikoilta pudonnut neule kuvattavana! Ja tämä minun neiti jolle se väriensä puolesta sopi aivan täydellisesti!

Eli tässä jo toinen neulomani Enchanted Mesa (tosin jälleen vain idea ja kaavat oman tarpeen mukaan). Ensimmäistä Mesaani en ole edes kerinnyt kuvaamaan, kun on ollut ehdoton suosikki villapaitani talvella... ja kuvaaminen jäänyt. Tämä Kesä-Mesa on jämälanka neule... Lankoina ainakin Rowanin Summer tweediä ja Sawannahia, Sirdarin Just soyaa, Novitan Cotton luxus (eco/organic) ja ehkä Tennessee (vanha purkulanka). Vielä muutama tunnistamaton eli aivan ihanat raakasilkkilanka ja merssipuuvillainen kaapelikierteinen lanka. Ja voinette arvata, että eivät ne langat vieläkään loppuneet! Neuloin niistä vielä Seilinkin. Josta ei kyllä tullut esittelemisen arvoinen...

Ja nämä kuvat. Mood boardiin keräilin kuvia voimistelusta, paljosta valosta ja vähäisistä varjoista. Liikkeistä tosin halusin vähän rujoja ja käkkäräisiä... Kuvien toteutus studion avaruuskulmassa, kun tälläinen mahdollisuus kerran oli käytössä! Ja tässäpä nämä. Omat suosikkini tuolla on ja kaikki onnistuneet eivät edes mukaan tänne mahtuneet. Mikähän on sinun suosikkisi?

Miun kultaiselle Tyylle taas iso kiitos malliksi heittäytymisestä!4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Anni. Joskus sitä on itsekkin erityisen tyytyväinen ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Olen itsekin joskus miettinyt oallistuvani jollekin valokuvauskurssille. Tähän mennessä olen vain selaillut kirjoja aiheesta. Mutta toisaalta, poseeraan itse sen verran paljon ainakin neulekuvissani että olisi parempi jos saisin ujutettua paremman puoliskoni kurssille ;) Käsillä seisonta sekä lattialla makaaminen taitavat olla minun suosikkeja, mutta kaikki kyllä hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malin kommenteista. Suosittelen kyllä osallistumaan kurssille. Kokemus ja opit ei varmasti mene hukkaan. Tyy saa kovin usein pukea neuleeni päälle, kun itse olen niin huono olemaan kuvattavana :D

   Poista