lauantai 19. lokakuuta 2013

-68g lapaset

On ollut kamalan hiljaista. Täällä blogissa omalta osalta. Ensilumikin satoi puutarhaan kaiken keskeneräisyyden päälle. Onneksi kaikki odottaa kevääseen, vaikka nyt en enempää tekisikään... tai no ei ihan kaikki. Nimittäin nuo kukkasipulit...

Neulomuksia on syntynyt jämälangoista tasaiseen tahtiin.  Mutta ihan valmista ei ole kuin nämä -68g -lapaset. Viimeistelyä vialla odottelevat...  Tavoitteenani on olla edelleen ostamatta lankaa ja neuloa noita jämiä pois. Mutta aina jostain löytyy nyssäkkä jossa on lisää lankoja. Niin näidenkin lapasten langat löytyivät Ukkolan kuteita siivotessani. Mutta nyt on taas 68g vähemmän lankaa varastossa!

Puuhastelin aamulla kameran kanssa pihalla ja laiton nämä tuliterät lapaset käteeni. No eihän lapaset kädessä voi kuvata ja jätin nämä milloin minnekin. Olivat jatkuvasti muualla kuin minä. Lopulta päätin kuvata paikkoja minne ne käsistäni olin laskenut...

Lapasten malli on ihan omani... noin vaan jostain mielen sopukoista aloitettu malli :) Jos joku samanlaista pintaa mielii, niin ohje tylsästi kirjoitetussa muodossa on tällainen: (Kuva olis kyllä kivempi...)
  • 1krs värillä 1 oikein
  • 2krs värillä 1 nurin
  • 3krs värillä 2 oikein
  • 4krs väreillä 2 ja 3 vuorotellen (1s/1s ) oikein
  • 5krs värillä 2 oikein
  • jatka toistamalla näitä viittä kerrosta, mutta vaihtele värejä mielesi mukaan sattumanvaraisesti!

Oikein mukavaa lomaa niille joilla se nyt alkoi. Minä en lomaa pidä, vaan nautin töissä hiljaisuudesta ja toivottavasti saan kasan uusia kuvia ja sivuja valmiiksi! Se on kuin lomaa minulle <3 ...ja ehkäpä lomailen jouluna muutaman päivän pidempään!

1 kommentti:

  1. Joskus - tai itse asiassa hyvin usein - on mukavaa antaa tulla käsitöissä ihan sitä mitä on tullakseen. Rennolla ottella, turhia nipottamatta. Se on sitä luovuutta.

    VastaaPoista