perjantai 10. toukokuuta 2013

Lattiassa on reikä...

 
Niin. Lattiassani on tosiaan reikä. On ollut talvesta lähtien, mutta sen sai kätevästi piiloon paksulla villamatolla... Syy reikään on keskeneräinen lattia remppa... jota ei millään meinaa jaksaa saattaa loppuun, sillä pihalla on paljon mukavampi puuhailla!

Huone kerrallaan on ollut lattiat tarkoitus kaivaa esiin erilaisten kerrosten alta. Toistaiseksi aina on löytynyt mieleinen vanha lautalattiat. Eteisessä tuli ensimmäinen haastava kohta. Tuossa on ollut ennen ovi alakerran asuntoon ja se on näppärästi korjattu näin... mm. kirveellä veistäen... hmm. ei olisi itselle tullut mieleen... no olen saanut sitä korjattua höyläämällä... pikkasen kesken vaan on jäänyt!
 

 
Että näin jatkuu tämä elämä... Mutakakkuja... tuossa pitäisi sitten syödä ihan oikeatakin ruokaa... Joo. Oli lapsilla (koululaisilla) niin mahtavat leikit, että en hennonnut niihin puuttua <3 Niin, että pihalla on siis mukavampi puuhailla... Vihreys alkoi ilmestyä pihaan oikeastaan eilen. Satoi ja oli lämmin.
 
Viimeaikaiset kirjoitusket tänne ovat vähän jääneet. Se ei kuitenkaan tarkoita, että en olisi tehnyt kaikenlaista. Yksi mukavimmista tekemisistä on ollut osallistuminen Käsityökeskuksen kursseille Tyyn kanssa. Ihanaa yhteistä äidin ja tyttären aikaa. Ekalla kurssilla väänneltiin metallilankoja ja toisella sulateltiin ikkunalaseja. Metallilangoista en itse saanut mitään järkevää aikaiseksi, kun Tyyn perhosta väsättiin yhdessä. Lasinsulatukset ovat vielä hakematta ja kuvaamatta...
 
Tämä Tyyn perhonen lenteli ensin omenapuussa ja laskeutui sitten kuistin piirongille odottelemaan lämpimämpiä päiviä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti