lauantai 9. helmikuuta 2013

Sauna...

... ja loppuun saatettu ikuisuuden kestänyt projekti! Olen Ukkolassa kutonut pellavaiset laudeliinat jo pari vuotta sitten, mutta siivouspuuskassa ompelin ne valmiiksi vasta äskettäin... siivoaminen jäi sitten siihen... mutta kangashyllyyn syntyi kolo! 
 
Ostelen kirpparilta vastaantulevat pellavalangat ja siitä syystä näiden liinojen värit eivät ehkä vastaa ihan omia mieltymyksiä. Mutta toisaalta nuo pirteän raidalliset liinat tuovat kyllä iloa ja eloa meidän vaaleaan/valkoiseen saunaosastoon. Toiset liinat ovatkin sitten kuin kasviväreillä värjätyt... ja kovin ryppyiset tuossa kuvassa... eivät paljon lauteista erotu. Ja materiaalina tuo täyspellava on kyllä ehdottomasti ihanin laudeliinojen materiaali!
 

 
Saunamme on taas ruvennut lämpiämään useammin. Olen ollut niin laiska lämmittämään sitä vain itselleni... tai edes itselleni ja Tyylle. Mutta miten mukava siellä onkaan pötkötellä hämärissä ja leppeissä löylyissä. Ja itse lämmityskin on mukavaa puuhaa... jos vaan joku kantaisi puut saunalle ;)


Tämä kuva on tällainen pieni utuinen viittaus tulevaan... tilaisin kameraan hieman lisää hilkkeitä... katsotaan mitä syntyy, kun paketti saapuu perille... Uusi kamerakin on kyllä mielessä yhä useammin pyörinyt... matkassa on vain sellainen yksi pieni haaste...

3 kommenttia: