keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Puff -pipo ja lenkkihuivi kesän keskelle

On ollut oikein mainio kesäkeli lankatöihin. Vettä on tullut taivaan täydeltä ja on ollut mukava viettää aikaa sisähommista. Aikalailla kyllä huvitti, kun keksin alkaa jämälangoista virkata villapípoa! Pari iltaa meni ja tässä tulos :)

Tämän idean "äiti" taitaa olla Vickie Howell ja Urban jungle -pipo, mutta malli on tullut niin monessa paikassa vastaan, että vaikea mennä sanomaan. Mutta jos valmista ohjetta kaipaa, niin tuolta löytyy. 

Oma versioni on virkattu ohuista mustista villalangan jämistä koukulla nro. 3. Enkä kyllä voi sanoa, että olisin ohjetta taaskaan lukenut (tapani mukaisesti), että voisin arvioida tuota ohjetta millainen siitä tulee ja toimiiko. 

Ja koska lankoja riitti, niin virkkasin samalla idealla tuollaisen lenkkihuivin.  Ja taas on pari nytteröä vahemmän lankaa varastossa :) Ja mustat ohuet jämälangat on nyt loppu!







Salainen haaveeni kyllä oli, että kun saan nämä valmiiksi, niin alkaa helle. No ei alkanut. Niin viileätä on edelleen, että voisi laittaa nämä samantien käyttöön! Kuviinkin sain mukavasti tuollaista talvisen kylmän valon väriä, että ei uskoisi heinäkuun toisena päivänä kuvatun!