maanantai 23. kesäkuuta 2014

Lomalla... ja vihdoinkin puutarhassa!

Lomani alun kunniaksi tarjoilen nyt kasan kuvia tältä kesältä puutarhastani... ja mökiltä. Enpä tiedä mistä johtunee, mutta nyt silmääni on kovasti miellyttänyt tällaiset hyvin pienen terävyys alueen kuvat. Liekö se myös nyt oma sisäinen mielentilani? Se selvinnee, kunhan tämä loma antaa tilaa ajatuksille :) Mutta tosiaan. Tuo pieni terävyys alue on näköjään kovin leimaavaa näissä kesäisissä kuvissa. 


Kiurunkannukset aloittavat kesän kukinnan. Viime talvi taisi tosin verottaa näitäkin :/


Miun "huonon onnen" -luumupuu kukki paremmin kuin koskaan. Nuori puu on elämässään kokenut kaiken mahdollisen epäonnen, mutta vuosi vuodelta se hitaasti vahvistuu. Nyt on odotettavissa jo satoakin :)


Unohtamatta omenapuun kukintaa! ...luvassa runsas omena sato, mikäli mitkään höttiäiset eivät keksi tulla miun omppuja syömään.


Ja siperiankärhö. Puutarhassani on kaksi kärhöä. Tämä siperiankärhö ja alppikärhö. Tai no on kolmaskin, lumikärhö, mutta se taisi paleltua talvella... siitä kun näkyy vain pieni uusi alku maanrajassa. 

 

Valkoiset kukat ovat olleet aina suosikkejani. Ja nämä villiintyvät akilleijat myös :)  


Maire-mummon pihalta sain tälläisen iiriksen. Ei mikään harvinaisuus, mutta kukkien alkuperä (vai historia?) tuo jotenkin aina lisää luonnetta niille. Ja tällä iiriksellä on luonnetta, kun noin tuolla kielellään aina lällättää :D


Ja viimeisenä, mutta sitäkin herkempänä nämä vanamot mökiltä <3